Nainen varasti autokauppiaalta auton – valvontakamerat tallensivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen oli viikonloppuna käynyt autokaupoilla. Hän oli etsinyt itselleen sopivaa autoa koeajoon, minkä jälkeen hyvän auton löydyttyä hän pääsi testaamaan autoa automyyjä seuranaan. Myyjällä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä mitä nainen oli suunnitellut.

Nainen oli kehittänyt suunnitelman, jonka avulla hän pystyy varastamaan auton suoraan myyjän nenän edestä ilman, että hänen tarvitsee murtautua autoon. Kun koeajo oli päättymässä, nainen oli pyytänyt myyjää astumaan ulos autosta, että hän voisi auttaa naista peruuttamaan oikealle paikalle autokaupan pihaan.

Kun myyjä oli noussut autosta, nainen alkoi peruuttamaan autoa pihaan miehen viittomalle paikalle. Auton ollessa lähes oikealla paikalla, nainen kuitenkin käänsi pyörät toiseen suuntaan ja lähti kiihdyttäen pois pihasta. Myyjä jäi autokaupan pihaan seisomaan ja oli varmasti hyvin hämillään tästä tilanteesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.