Nainen vietti päivän lähes alastomana – vartalo vain glitterin peitossa

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on nähty kokeiluja, joissa naiset ovat kulkeneet kaupungilla pukeutuen pelkkään vartalomaalista tehtyyn asuun. Nyt eräs nainen päätti osallistua kokeiluun, jossa hän vietti yhden päivän pelkkä glitteristä tehty maalaus asunaan.

As/Is-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään miten Selorm-niminen kimalteiden rakastaja pääsi viettämään päiväänsä pelkkä glittermaalaus vartalonsa peitteenä. Naisella oli jalassaan pienet tangat, mutta muuten hän oli kokonaan alasti.

Kokeiluun suostunut Selorm oli innoissaan ja jännittynyt ennen kokeilua ja mietti, että puhaltaako tuuli glitterit hänen yltään. Nainen kertoi ottavansa glitteriin pukeutumisen haasteena, joka kasvattaa toivottavasti hänen itsetuntoaan. Nainen huojentui nähdessään lopulta peilin edessä lopputuloksen, joka näytti yllättävän peittävältä.

Videolla nähdään miten Selorm menee kävelemään julkisille paikoille ja kohtaa myös työkavereitaan pelkkään glitteriin pukeutuneena. Kukaan ei katso naista tuomitsevasti, minkä vuoksi nainen kokeilun päätyttyä kertookin saaneensa uudenlaista itsevarmuutta jälleen omaa vartaloaan kohtaan.