Poika sijoitti rahansa ruusuihin – halusi nähdä ihmisten hymyilevän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lapsi odottaa viikkorahaansa innoissaan saadakseen ostaa sillä itselleen mitä haluaa. Nyt videolla nähdään suloinen poika, joka päättää käyttää kuitenkin kaikki rahansa ruusuihin, joiden avulla hän yrittää saada ihmiset hymyilemään.

LADbible on julkaissut suloisen videon pienestä pojasta, jolla on oma pieni poliisimoottoripyörä ja poliisiasu. Videolla nähdään miten poika käyttää kaikki rahansa kahteen isoon ruusupuskaan, jotka poika käy jakamassa vanhainkodissa asusteleville mummoille.

Jokainen ruusun saanut nainen näyttää ihastuneen pojan eleeseen. Poika onnistui tavoitteessaan loistavasti, sillä hän onnistui saamaan jokaisen vanhuksen huulille hymyn. Ruusujen mukana poika jakoi vielä leikkimielisiä sakkoja muun muassa siitä, että naiset olivat laittoman suloisia.

Little LAD Spends Money On Flowers For Cutest Reason

Oliver uses his own money to buy flowers and hands them out to seniors to spread some love…what a top little LAD! 👏🏻👏🏻

Publiée par LADbible sur vendredi 13 avril 2018