Beyonce tihkui seksiä jättifestareilla – Destiny’s Child teki yllätyspaluun!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce halusi pitää huolen siitä, että hänen Coachella-esiintysensä oli ikimuistoinen. Laulajan kerrottiin nimittäin moninkertaistaneen taustatanssijoidensa määrän. Esiintymisessä oli alun perin määrä olla 12 tanssijaa. TMZ-sivuston mukaan taustatanssijoiden määrä kuitenkin kohosi sataan vain viikkoa ennen esiintymistä.

Poptähden ja tanssijoiden kerrottiin jo etukäteen harjoittelevan esiintymistä varten jopa 11 tuntia päivässä. Kaikkien osallistujien piti kirjoittaa salassapitosopimus, ja harjoituspaikassa on ollut ainakin seitsemän turvamiestä pitämässä asiattomat henkilöt poissa.

Beyonce esiintyi Coachellassa lauantaina 14. huhtikuuta, ja konsertin suurin yllätys oli nähdä poptähden jo edesmennyt suosikkiyhtye Destiny’s Child jälleen koossa. Beyonce oli nimittäin kutsunut lavalle bändikaverinsa Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin. Beyoncen toinen esiintyminen nähdään vielä lauantaina 21. huhtikuuta. Tähden oli määrä esiintyä festivaaleilla jo viime vuonna, mutta hän joutui perumaan suunnitelmansa raskauden vuoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash