Donald Trump -sukissa on hiukset – mukana myös pieni kampa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on yksi eniten mielipiteitä herättävistä ihmisistä maailmassa. Miehen omintakeinen hiustyyli on naurattanut jo ennen presidentin virkaan astumista, kun hän yrittää peittää päänsä kaljua tuulitukan avulla.

Firebox-verkkokauppaan on tullut myyntiin sukat, joissa komeilevat Donald Trumpin kasvot. Sukkien varressa on kuitenkin herra presidentin hiustyyliä muistuttavat haituvat, jotka tekevät sukista suorastaan eeppiset. Eikä tässä vielä kaikki.

Sukkien mukana toimitetaan pikkuruinen kampa, jonka avulla Donald Trumpin hiussuortuvaa pääsee kampaamaan sukkien varressa. Trump Socks maksaa liki 35 euroa, mutta harvalla on samanlaiset luomukset jalassaan.

Firebox
Firebox