Jättirintainen lentoemäntä muuttui afrikkalaiseksi naiseksi – vaihtoi jopa nimensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna ihon sävyä tummentavia pistoksia ottavasta saksalaismallista, Martina Bigistä. Nainen haaveili myöhemmin tummaihoiseksi muuttumisesta. Martina Big on parhaillaan Afrikassa ja hän on vaihtanut jopa nimensä swahilin kielelle.

Yli 40.000 euroa kauneusleikkauksiin käyttänyt saksalaissyntyinen Martina Big on tullut tunnetuksi järjettömän kokoisista rinnoistaan ja ihoa tummentavista pistoksista. Hän on ilmaissut halukkuutensa vaihtaa oman etnisyytensä eurooppalaisesta afrikkalaiseen. Hänet on äskettäin kastettu Keniassa ja naisen uusi nimi on swahiliksi Malaika Kubwa.

Nimi tarkoittaa isoa enkeliä. Martina kertoo olevansa ylpeä uudesta olemuksestaan. Hän matkustelee parhaillaan Afrikan eri maissa yrittäen omaksua lisää afrikkalaisten tapoja ja kulttuuria. Hän uskoo, että jopa tulevaisuudessa mahdollisesti syntyvät lapset tulevat olemaan tummaihoisia, koska on itse nykyään muuttunut aidoksi afrikkalaisnaiseksi, Mirror uutisoi.

Martina Big – Riverview

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur dimanche 12 novembre 2017

Thank you for your many friendly messages :) I have received so many invitations in the last few days, that I have not…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur vendredi 16 mars 2018

I wish you all Happy Easter :)I'm so happy that I received such a warm welcome in Kenya and found so many nice friends….

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur dimanche 1 avril 2018

Today is a very special day :)Today my boobies (my breasts) are 5 years old :)On December 3rd, 2012 I had my breast…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur dimanche 3 décembre 2017