Äijä, äijempi, The Rock – treenaa jättiketjut kaulassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisten suosikkilihaskimppu The Rock on julkaissut kuvan kesken kuntosalitreenien. Kehoaan ahkerasti kehittävä toimintatähti on parhaillaan Kiinassa, Shanghaissa, eikä miehen treeniaikataulu petä edes matkoilla ollessaan. Hän on ottanut lisäpainot käyttöön.

Sen sijaan, että entinen showpainija Dwayne Johnson tyytyisi lisäämään painoja kuntolaitteisiin, on hän päättänyt panna massiiviset ketjut kaulansa ympärille. Näky huokuu testosteronia, sillä Instagram-kuvassa on rautaa, lihasta ja raivoikas rutistus. Mies on parhaillaan Kiinassa promoamassa uusinta Rampage-elokuvaansa.

Ketjujen lisääminen treeniin on takavuosien tapa lisätä painoa kuntosaliharjoitteluun. Ketjun paino jakaantuu tasaisesti ja niitä voi käyttää monipuolisesti eri harjoituksissa. The Rock on näyttänyt mallia myös muilla kuvilla ja videoilla, kuinka hän on omaksunut suuren rautaketjun osaksi kuntoharjoittelua.