Koira himoitsi omistajansa sipsejä – kuola valui maahan saakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat himoitsevat lähes aina omistajansa ruokia siitä riippumatta ovatko koirat juuri syöneet. Lemmikeille kelpaa aina herkut, joita ne osaavatkin ovelasti kerjätä tuijottamalla omistajiaan suloisilla nappisilmillään.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa ranskanbulldoggi on tullut kerjäämään omistajansa sipsejä. Koira istuu omistajansa edessä melko rauhallisesti, mutta maahan yltävät kuolavanat kummallakin puolella suupieliä todistavat sen, että mikään ei maistuisi koiran mielestä juuri nyt niin hyvältä kuin omistajan rouskuttamat suolaiset herkut.

Omistaja ei pysty pidättelemään nauruaan katsellessaan koiraansa, jonka kuola on muodostanut lattialle jo melkoisen lammikon. Nainen härnää koiraansa omalla välipalallaan, jota koira seuraa valppaasti katseellaan. Toivottavasti nainen on kuitenkin jollakin tavalla palkinnut koiran kärsivällisen odotuksen.