Leonardo DiCaprion valeasu ei toiminut festareilla – yritti juhlia huomaamattomasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Coachella-festivaalit houkuttelevat joka vuosi paikalle paljon suuria megaluokan tähtiä. Yleensä julkkikset panostavat asuihinsa ja yrittävät tehdä näyttäytymisellään vaikutuksen, mutta Leonardo DiCaprio yritti kuitenkin poikkeuksellisesti piiloutua omalla asullaan.

Leonardo DiCaprio yritti nauttia fetivaalitunnelmasta salaa ilman, että kukaan tietäisi hänen läsnäolostaan mitään. Harmaa huppari ja erikoiset aurinkolasit eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi hyvä valeasu, koska mies tunnistettiin heti hänen kasvonpiirteistään ja viiksistään.

LADbible-sivuston mukaan 43-vuotias DiCaprio saapui festivaaleille hänen uuden nuoren tyttöystävänsä Camila Morronen ja tämän ystävän kanssa. 20-vuotias Morrone työskentelee mallina, mikä ei sinänsä ole yllättävää, koska DiCaprio on tunnettu siitä, että hän seurustelee vain nuorten mallikaunottarien kanssa.