Sara ”Saara” Forsberg lihoi 22,6 kiloa: ”Masennuin ja tilasin kotiin vain pizzaa”

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, eli Saara, tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Viime aikoina aina iloiselta ulospäin vaikuttava Saara on kuitenkin ollut masentunut ja sen seurauksena lihonut, mistä hän on avautunut uusimmassa videossaan.

Saara julkaisi hänen YouTube-kanavallaan aiemmin videon, jossa hän esitteli miten paljon hänen hiuksensa ovat kasvaneet sen jälkeen kun hän ajeli ne kokonaan pois. Ohimennen nainen mainitsi lihoneensa noin 13,5 kiloa. Nyt Saara kuitenkin myönsi liioitelleensa, koska todellisuudessa hän lihoi yli 22 kiloa.

Saara kertoi kaiken alkaneen siitä kun hänen levy-yhtiönsä jätti hänet. Levy-yhtiön mukana saatu etu, henkilökohtainen kunto-ohjaaja, poistui myös naisen elämästä. Nainen masentui, sosiaaliset tilanteet alkoivat ahdistamaan häntä, hän koki taloudellisia vaikeuksia ja parisuhdekin oli kariutumassa. Nämä kaikki johtivat siihen, että hän lukkiutui omaan työhuoneeseensa ja söi lähinnä kotiinkuljetuksena pizzaa.

Saara korostaa sitä, että hän ei millään tavalla ole positiivista minäkuvaa vastaan tai sitä, että isompana ihminen ei voisi olla onnellinen tai kaunis. Hänen kohdallaan se ei kuitenkaan toteudu, koska Saara kokee olevansa aina isompana onnettomampi, minkä lisäksi hänen astmansa pahenee aina lihomisen myötä. Nyt Saara aikoo kuitenkin aloittaa jälleen painonpudotuksen, jonka suhteen hän lupaa pitää YouTube-seuraajat ajantasalla.