Maailmankuulu skeittaajakoira varastettiin – poliisitutkinta käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa miljoonia katsojia hauskuttanut rullaluisteleva koira Gus on joutunut rikoksen kohteeksi, kun julkkiskoira katosi kotipihaltaan 6. lokakuuta viime vuonna. Sittemmin koirasta ei ole tehty mitään havaintoja, vaikka sen katoaminen on uutisoitu laajasti.

Nyt viranomaiset ovat ilmoittaneet saaneensa silminnäkijähavainnon nuorukaisesta alueella katoamisen aikaan. Hänen seurassaan on lisäksi ollut koira, joka täsmää Gusin tuntomerkkeihin. Poliisin mukaan henkilö oli 22-vuotias Reid Albrecht, joka kertoi ihmisille adoptoineensa koiran.

Nyt poliisi on ottanut Albrechtin kiinni epäiltynä koiran varastamisesta. Gusin isäntäperhe Kigerit tarjoavat lemmikin löytymiseen johtavasta vihjeestä 4.000 dollarin palkkion. Koiran katoamiselle ja etsinnöille on omistettu jopa oma Facebook-sivunsa.