Sunrise Avenue tekee Suomen ensimmäisen stadionkeikkansa Seinäjoella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edellisen kiertueensa loppuunmyydylle Hartwall Arenalle päättänyt Sunrise Avenue tekee Suomen ensimmäisen stadionkeikkansa elokuussa Seinäjoella. Lämmittelijöinä nähdään Jonne Aaron ja Leo.

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Sunrise Avenue esiintyy Seinäjoen OmaSp Stadionilla 10. elokuuta 2018.

– On hienoa soittaa ensimmäinen kotimaan stadionkeikkamme rumpalimme Samin entisessä kotikaupungissa Seinäjoella, missä hän on nuoruutensa rock-tähteydestä haaveillut. On mahtavaa, että Seinäjoella satsataan livemusiikkiin näin isosti ja nyt saamme vihdoin tuoda kesän stadionkoneistomme kokonaan myös suomalaisten nähtäville, Samu Haber kommentoi.

Sunrise Avenue

Sunrise Avenuen viime vuonna julkaistu Heartbreak Century –albumi ponnahti julkaisunsa jälkeen suoraan Saksan albumilistan ykköseksi. Levyn menestystä siivitti muun muassa I Help You Hate Me –single. Albumia seurannut 14 maata kattava Euroopan kiertue sai päätöksensä loppuunmyydyllä Helsingin Hartwall Arenalla maaliskuussa.

Tulevan kesän kiertue käynnistyy Saksasta toukokuun lopussa. Seinäjoen stadionkeikka on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ulkomailla paljon keikkaileva yhtye livenä Suomessa.