Camila Cabello ensimmäisellä soolokiertueellaan – tällaista elämä kulissien takana on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Yhtye ilmoitti fanien yllätykseksi 2016 vuoden lopulla, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä. Tämä oli kuitenkin Cabellon osalta oikea peliliike, koska hänen soolouransa lähti todelliseen nousukiitoon viime vuonna.

Camila Cabello julkaisi viime vuonna supersuosiota nauttineet hitit Never Be the Same ja Havana, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 822 miljoonaa kertaa. Nyt nainen on ensimmäisellä soolokiertueellaan vuoden alussa julkaistun Camila-nimeä kantavan debyyttialbumin myötä.

Vogue-lehden kuvaajat seurasivat laulajan päivää ennen konserttia ja viettivät naisen kanssa 24 tuntia. Nainen vaikuttaa melko rennolta ja luontevalta valmistautuessaan isoa esiintymistä varten. Hänellä on teknikkojen ja oman tyylitiiminsä lisäksi mukanaan myös hänen äitinsä, joka huolehtii muun muassa siitä, että tytär muistaa syödä säännöllisesti.