Kalkkuna yllätti käytöksellään – halusi pikkupojan syleilyyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja kissat ovat yleisimpiä lemmikkejä, joita hankkivat sellaiset ihmiset, jotka yleensä rakastavat eläinten silittelemistä ja halailemista. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa kuitenkin eräs kalkkuna näyttäisi olevan yllättävän hellyydenkipeä.

Videolla nähdään tilanne, jossa poika on mennyt maahan istuskelemaan. Kalkkuna on astellut heti pojan luo halaamaan häntä. Äiti kuvasi tilanteen YouTube-videolle Miamissa sijaitsevalla suojelualueella, jossa kyseinen kalkkuna asusteli.

Kalkkunan käytös yllättää pojan ja äidin lisäksi myös suojelualueella työskentelevän henkilön, jonka kuullaan videon taustalla kommentoivan, että tämä ei ole kalkkunalle tyypillistä käytöstä. Kalkkuna tulee poikaan kerta toisensa jälkeen aivan kiinni, että poika pystyy halaamaan sitä.