Kate Mossin pikkusiskosta varttuu upea kurvitar – jätti paidan pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen 20-vuotias pikkusisko Lottie Moss.

Nyt Lottie Moss ikuistettiin, kun hän oli juhlimassa Mahiki Kensington -ravintolassa Lontoon yössä. Kaunotar oli jättänyt varsinaisen paidan pukematta, joten asuvalinta korosti hänen kurvejaan.

20-vuotias Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.

Splash
Splash
Splash