Piinaava tilanne videolle – mobiilitalo kuljetettiin huteraa siltaa pitkin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla seurataan veretseisauttavaa tilannetta, jossa siirrettävän talon muutto on osoittautunut haastavaksi tehtäväksi. Syynä tälle oli joen ylittävä hutera silta. Videolla kuorma-auto on kuljettamassa mobiilitaloa joen yli.

Valitettavasti sen ylittää ainoastaan puinen silta, joka on erittäin kapea ja huteran oloinen. Sillalle ajettuaan kuljettaja ei voi enää palata takaisin. Se näyttää pettävän hetkenä minä hyvänsä ajoneuvon alta, mikä tietäisi niin kuorma-auton, mobiilitalon kuin kuljettajankin päätymistä veteen.

Ajajalla on selkeästi raudanlujat hermot ja kieli koko ajan keskellä suuta. Auto lasteineen nimittäin selviää vastarannalle ja pääsee jatkamaan jälleen turvallisesti matkaansa.