Apulanta Hartwall Arenalle helmikuussa 2019

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apulannan pitkä ura saavuttaa uuden merkkipaalun, kun yhtye nousee ensimmäistä kertaa Hartwall Arenan esiintymislavalle 16. helmikuuta 2019. Toiset jumalat -areenakonsertti on järjestyksessään yhtyeen kolmas megaluokan jäähallikeikka.

Kaksi edellistä jäähallispektaakkelia Barona areenalla vuonna 2015 ja Helsingin Jäähallilla viime vuonna olivat loppuunmyytyjä. Hartwall Arena antaa nyt yhtyeelle mahdollisuuden toteuttaa tuotannollisesti uudenlaisia visioita. Apulannalta ilmestyi myös hiljattain kauan odotettu uusi single Toinen jumala.

Äskettäin paljastui, että Apulanta-yhtyeen keulahahmo Toni Wirtanen on ensimmäinen suomalainen, jonka kömmähdyksistä on kirjoitettu kokonainen Aku Ankka -tarina. Wirtasen kommelluksia saadaan lukea 25. huhtikuuta ilmestyvässä lehdessä. Tarinassa Apulanta on keikalla, kun tulipalo sähkökaapissa yllätti.

– Viihdytettiin yleisöä pantomiimilla, kunnes järjestyksenvalvoja tuli kertomaan, että talon sähkökaappi on tulessa. Kun hommat kyykkäävät pahasti, ne ovat selviytymistarinoita, jotka kasvattavat meitä ihmisinä ja ankkoina, Toni Wirtanen kertoo.