Miesten päiväuni! 25-vuotias Kate Upton palasi bikinikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Kate Upton nähdään uusimman Sports Illustrated -uimapukunumeron sivuilla. Häntä sinne kuvatessa sattui ikävä onnettomuus, kun aalto iski yläosattomissa poseeranneeseen kaunottareen ja heitti hänet kivikkoon. Nyt Upton poseeraa jälleen tuoreissa bikinikuvissa.

Upton nähdään parhaillaan poseeraamassa italialaisen Yamamay-yrityksen Sculpt-malliston kesän 2018 mainoskuvissa bikineissä ja uimapuvussa. Seksikkäät kuvat ikuisti valokuvaaja Giampaolo Sgura.

Tämänvuotinen Sports Illustrated Swimsuit Issue ilmestyi kauppoihin helmikuussa, ja Kate Upton on jälleen tuttuun tapaan mukana lehden sivuilla. Hänen ohellaan mukana ovat muun muassa Danielle Herrington, Ashley Graham ja Genie Bouchard.

Splash
Splash
Splash
Splash