Maailman ”instagrammattavin” hotelli on tässä – silkkaa luksusta ja silmäkarkkia

Matkailu · Stara.fi

Matkailualan markkinoinnissa sosiaalinen media näyttelee koko ajan suurempaa roolia, ja nyt on valittu aiheeseen liittyen maailman instagrammattavin hotelli. Luxury Travel Advisor -lehden mukaan kyseessä on Malediiveillä sijaitseva The Anantara Kihavah Maldives Villas, jossa on yhteensä 80 lomamökkiä.

Jokaisessa lomamökissä on oma yksityinen uima-altaansa ja yksi yö perushuoneessa maksaa noin 1.500 euroa. Alue on Unescon maailmanperintökohde, joten upeat maisemat tekevät ihmeitä myös sosiaalisen median valokuville. Ilmeisesti Luxury Travel Advisor -lehden toimitus oli niin ikään vaikuttunut hotellista somessa näkemistään kuvista.

The Anantara Kihavah Maldives Villas
The Anantara Kihavah Maldives Villas
The Anantara Kihavah Maldives Villas
The Anantara Kihavah Maldives Villas