Maailman ”instagrammattavin” hotelli on tässä – silkkaa luksusta ja silmäkarkkia

Matkailu · Stara.fi

Matkailualan markkinoinnissa sosiaalinen media näyttelee koko ajan suurempaa roolia, ja nyt on valittu aiheeseen liittyen maailman instagrammattavin hotelli. Luxury Travel Advisor -lehden mukaan kyseessä on Malediiveillä sijaitseva The Anantara Kihavah Maldives Villas, jossa on yhteensä 80 lomamökkiä.

Jokaisessa lomamökissä on oma yksityinen uima-altaansa ja yksi yö perushuoneessa maksaa noin 1.500 euroa. Alue on Unescon maailmanperintökohde, joten upeat maisemat tekevät ihmeitä myös sosiaalisen median valokuville. Ilmeisesti Luxury Travel Advisor -lehden toimitus oli niin ikään vaikuttunut hotellista somessa näkemistään kuvista.

The Anantara Kihavah Maldives Villas
The Anantara Kihavah Maldives Villas
The Anantara Kihavah Maldives Villas
The Anantara Kihavah Maldives Villas

Uusimmat