Nainen osti yli 900 punnan banaanin: ”Tästä on nyt todella nautittava”

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nottinghamissa asuva perheenäiti sai järkyttyä pahemman kerran nähdessään tekemiensä ruokaostosten hinnan, kun kuitissa luki yli 1.000 puntaa. Kyse oli kuitenkin vain tietokonevirheestä, joka oli virheellisesti ilmoittanut yhden banaanin hinnan tähtitieteellisen korkeaksi.

Bobbie Gordon oli tuttuun tapaansa tehnyt Asda-ruokakaupassa ostokset ennakkoon verkossa kotiinkuljetusta hyödyntäen. Gordon oli kuitenkin saanut yllättyä huomatessaan, että kauppa oli veloittamassa häneltä 11 pennin sijaan 930,11 puntaa yhdestä banaanista. Nainen oli vitsaillut pojalleen, että hänen on todella nautittava banaanin jokaisesta suupalasta.

Nainen oli maksun jälkeen kuitenkin ajatellut, että Asda korjaa virheen ennen kuin se veloitetaan hänen tililtään. Seuraavaksi nainen saikin jo yhteydenoton hänen luottokorttiyhtiöltään, joka oli huijauksen epäilyn vuoksi estänyt yli 1.000 punnan ruokaostosten maksua menemästä läpi. Asda oli myöhemmin BBC-uutisten mukaan pahoitellut virhettä ja todennut sen olevan tietotekniikan syytä.