Pankkiautomaatti yritettiin varastaa – autolla ovista sisään ja köysi kiinni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa sijaitsevan oikeustalon pankkiautomaati on joutunut toistuvasti epäonnisen varkausyrityksen kohteeksi. Rahan varastamisen sijaan tekijät onnistuivat ainoastaan aiheuttamaan aineellista vahinkoa.

Valvontakameran videolla nähdään kuinka kaksi miestä ajaa avolava-autolla Pasadenassa sijaitsevan oikeustalon ovista sisään. He kiinnittävät hinausköyden automaattiin ja yrittävät vetää sen ulos mukanaan. Yritys kuitenkin epäonnistuu.

Varkaat olivat yrittäneet toistaa tekoaan paria iltaa myöhemmin. Myös kyseisellä kerralla se oli epäonnistunut, eikä pankkiautomaatissa ollut tuolloin enää edes käteistä. Tekijöitä ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

– Jostain syystä he luulevat kyseisen automaatin olevan helppo kohde, poliisipäällikkö David Williams kommentoi ABC13-uutissivuston mukaan.

 

Harris County Precinct 2 John Phelps Annex

On April 15, 2018, two unknown suspects backed a White Chevrolet Silverado truck into the court entrance of the Harris County Precinct 2 John Phelps Annex located in the 100 block of Richey St. They attempted to remove the ATM from the building; however, they were unsuccessful. Due to the damage, a temporary wall was constructed to secure the building. A few days later, an unknown suspect accessed the building through this temporary wall, where he was observed in the lobby near the ATM by a Harris County employee. It is unknown at this time if anything was taken by this suspect or if either of these instances is related.Anyone with information is asked to contact Detective R.Teepe at 713-475-7869.

Publiée par Pasadena Police Department sur mercredi 18 avril 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.