Gordon Ramsay yllätti faninsa – väittää ryhtyvänsä vegaaniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan useista ruokaan liittyvistä televisio-ohjelmista, hänen hurjasta luonteestaan ja räiskyvästä persoonastaan. Ramsay ei säästele sanojaan tai ujostele suorapuheisuutensa kanssa, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että hänen antamansa kokkausneuvot otetaan niin tosissaan.

Gordon Ramsay on ollut aina julkisesti hyvin vannoutunut lihansyöjä, joka ei ole ymmärtänyt sitä, että ihmiset itse rajoittavat omia ruokavalioitaan. Nyt hän kuitenkin yllätti kaikki kertomalla, että hän on päättänyt antaa vegaaniselle ruokavaliolle mahdollisuuden.

Gordon Ramsay olisi voinut valita hieman helpommankin vaihtoehdon ja kokeilla aluksi vain kasvisruokaa ilman maitotuotteiden ja muiden eläinperäisten tuotteiden poistamista ruokavaliostaan. Hän kuitenkin päätti kokeilla heti suoraan vegaanista ruokavaliota, jossa ei sallita mitään muitakaan eläinperäisiä tuotteita lihojen lisäksi.