Ihmis-Ken riisui rannalla – vartalokin kuin muovileluilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkauksiin noin puoli miljoonaa euroa elämänsä aikana käyttänyt brasilialainen Rodrigo Alves haluaa jälkikasvua. 34-vuotias mies kertoo toteuttaneensa suurimman osan haaveilemistaan plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, ja tulevaisuudessa hänellä on enemmän aikaa esimerkiksi lasten kasvattamiseen.

Nyt Rodrigo Alves on kuvattu käyskentelemässä rannalla Miamissa, jossa hän avasi paitansa paljastaen ylävartalonsa. Kuten arvata saattaa, myös nukkemiehen vartalo oli kuin muovisella esikuvallaan.

Ihmis-Keniksi kutsuttu Rodrigo Alves on käynyt läpi noin 60 eri kauneusleikkausta. Mies tietää, että mikäli hän jossain vaiheessa saa lapsia, eivät tenavat näyttäisi juuri ollenkaan samalta kuin hän itse nykyään näyttää. Täyteaineilla pumpattu ja erilaisilla muokkausoperaatioilla leikelty mies tapasi hiljattain Barbie-nukkea muistuttavan Tatyana Tuzovan, joka olisi Rodrigo Alvesin mielestä täydellinen synnyttäjä hänen lapsilleen.

Splash
Splash
Splash