Sähköinen tienviitta haistatteli autoilijoille – viranomaiset pahoittelevat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltion läpi kulkevalla valtatiellä ajaneet autoilijat joutuivat torstaina hieraisemaan silmiään. Tien yläpuolella ollut tienviitta vaikutti nimittäin haistattelevan heille.

Sähköiseen tienviittaan oli yllättäen ilmestynyt teksti ”u suck”, eli vapaasti käännettynä ”olet p*rseestä”. Kyltin nähnyt autoilija Ruslan Kozlov jakoi kojelautakameransa ikuistaman kuvan näystä Facebookissa ja Redditissä.

Washingtonin osavaltion liikenneministeriön toimisto on sittemmin kommentoinut asiaa. Q13FOX-uutissivustolle jakamassaan tiedotteessa he pyytävät alatyylistä viestiä anteeksi ja kutsuvat sen päätymistä tienviittaan koulutusvirheeksi.

 

😒

Publiée par Ruslan Kozlov sur mardi 17 avril 2018