Turistit auttoivat laiskiaista ylittämään tien – laiskiainen kiitti hauskalla tavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Usein vilkkaat maantiet koituvat monien pienten ja isompienkin metsän asukkien kohtaloksi. Nyt eräs laiskiainen oli ylittämässä autotieto, jolloin turistit päättivät auttaa sitä pääsemään turvallisesti tien toiselle puolelle.

Laiskiaisen liikkuminen on hyvin hidasta, minkä vuoksi olikin sen onni, että turistit huomasivat sen tiellä. Ystäväporukka kokoontui laiskiaisen viereen ja suojasi sille tien ottaen pikkuisesta tietenkin myös kuvia ja videoita muistoksi.

Tien reunalle päästyään laiskiainen ei kuitenkaan pystynyt kiipeämään sileää betonireunaa ylös, jolloin yksi miehistä päätti nostaa laiskiaisen turvallisesti metsän reunaan. Kun laiskiainen viimein pääsi haluamaansa paikkaan, se kääntyi auttajiaan kohti ja heilutti heille hauskasti ikään kuin kiittäen heitä avusta.