Jymy-yllätys! Victoria Beckham suostui sittenkin Carpool Karaokeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden alussa Spice Girls -yhtyeen fanit elättelivät toivoa suositun tyttöbändin paluusta kun yhtyeen viisi jäsentä tapasivat toisensa Lontoossa ja ottivat tilanteesta yhteiskuvan. Kyseessä oli kuitenkin vain yhteinen lounas, jossa naiset vaihtoivat kuulumisia, eikä paluuta olla vieläkään nähty.

Yhteiskuvan julkaisun aikaan naiset olivat kuitenkin pohtineet, että miten he voisivat edelleen yhdessä jakaa viestiä tyttöenergiasta nuoremmille sukupolville. Tähän keskusteluohjelman juontaja James Corden keksi heti oivan ratkaisun, joka oli miehen mielestä Carpool Karaokeen osallistuminen.

James Cordenin suositussa Carpool Karaokessa artistit laulavat autossa heidän tunnetuimpia hittejään Cordenin kanssa. Victoria Beckham löi juontajan kanssa kättä päälle siitä, että hän tekee Spice Girlsien kanssa yhden jakson Carpool Karaokea.