Demi Lovaton takapuoli villitsee somessa – julkaisi kuvan uima-altaalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Demi Lovato on keskittynyt omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa erityisesti kuluneen vuoden aikana. Lovato on kertonut, että hän ei aio enää kiduttaa itseään erilaisilla dieeteillä tai ajatuksella siitä, että hänen tulisi edes laihduttaa tai olla erilainen.

Naisen uudesta itsevarmuudesta ja rakkaudesta omaa vartaloaan kohtaan kertovat muun muassa kuvat, joissa nainen esittelee kurvikasta vartaloaan. Uusimmissa kuvissaan nainen esittelee hänen vartaloaan upeassa mekossa ja uima-altaalla otetussa kuvassa, jossa naisen takapuoli on huomion keskipisteenä.

Demi Lovato on oppinut rakastamaan omaa vartaloaan ja hän haluaa näyttää sen myös muille. 25-vuotias tähti on ollut noin kuusi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on alkanut viettämään terveellistä elämää ja löytänyt urheilusta ja etenkin kamppailulajeista itselleen uuden rakkaan harrastuksen.

Coachellaaaaaa

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

🌹

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on