Ireland Baldwin puolialastomana kannabiskuvissa – mitä ihmettä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nyt kaunotar poseeraa seksikkäissä kuvissa, jotka on otettu etukäteen juhlistamaan kannabikselle pyhitettyä 420-päivää.

20. huhtikuuta eri puolilla maailmaa juhlitaan kannabispäivää. 420-päivän juhlistamisen merkeissä moni polttaa kannabista, leipoo kannabista sisältäviä leivonnaisia tai osoittaa mieltään sen puolesta, että kannabiksen käytöstä tulisi omassa maassa laillista. Ireland Baldwin riisui tämän päivän merkiksi seksikkäille alusvaatteilleen.

Tunnettujen näyttelijöiden lapsi on selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin näyttäessään päivä päivältä enemmän äidiltään. Instagramissa julkaistuissa kuvissa nähdään miten nuori kaunotar poseeraa viettelevästi kameralle seksikkäissä pitsialusvaatteissa kannabissätkä käsissään.

did something pretty fun for the upcoming holiday (4/20) 💖 Can’t wait to share!

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on

readyplayerone

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on

🦖

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on