Jodlaava pikkupoika elää unelmaansa – esiintyi nyt Coachellassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jodlaavalla Mason Ramseylla on ollut melkoinen kevät, joka alkoi yhdestä YouTube-videosta. Maaliskuussa verkossa levisi video, jossa poika lauloi ja jodlasi sydämensä kyllyydestä keskellä Walmart-kauppaa. Sen jälkeen hän on esiintynyt tuhansille ihmisille ja lauloi nyt myös Coachella-festivaaleilla.

Viraaliksi levinneellä videolla 11-vuotias Mason Ramsey jodlaa laulaen Hank Williamsin Lovesick Blues -kappaletta. Ramsey alkoi esiintymään keskellä Walmartin käytävää ollessaan isovanhempiensa kanssa ostoksilla. Sen myötä poika pääsi Ellen DeGeneresin ohjelmaan esiintymään, mikä kiihdytti taitavan pojan kansainvälistä suosiota.

Mason Ramseyn unelma oli päästä joskus Grand Ole Opryn lavalle esiintymään, ja Ellen DeGeneres päätti toteuttaa tämän haaveen. Nyt poika näyttääkin elävän unelmaansa saadessaan esiintyä suurille yleisöille. Coachellan esiintymisestä tuli pojalle myös ikimuistoinen kokemus, jonka aikana hän pääsi tapaamaan myös Justin Bieberin.