Juhana Helmenkalastaja paljasti missä Selviytyjät asuvat pudottuaan – käsi murtui kuvauksissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kansainvälinen televisioformaatti Selviytyjät on parhaillaan käynnissä televisiossa, ja viime viikolla kisasta passitettiin kotiin Juhana Helmenkalastaja. Monet ovat ohjelmaa katsoessaan pohtineet missä kilpailijat asuvat putoamisensa jälkeen, ja nyt Helmenkalastaja on sen paljastanut.

Helmenkalastaja julkaisi hetki sitten YouTube-kanavallaan videon, jossa hän paljastaa missä kilpailijat asuvat sen jälkeen, kun viidakosta on äänestetty pois. Omassa Extra-videossaan hän valottaa muutenkin hieman kulissien takaisia tapahtumia.

– Ensimmäinen aamu niin, että hiukset on pesty ja viiksikarvat on vahassa. Tässä ollaan meidän resortin katolla. No onhan täällä nyt ihan mukavat oltavat. Tuossa on pooli takana, Juhana Helmenkalastaja kertoo.

Videolla Juhanan haastateltavana nähdään hänen Selviytyjät-kilpakumppani Kimmo Vehviläinen, joka kertoo tuntemuksistaan kuvauksissa ja muun muassa saatuaan kirjeen kotoa.