Kävelylenkki parasta parisuhdeterapiaa – ilmaista hyvinvointia rakkauteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunnat voivat parantaa parisuhdettaan ulkoilemalla. Yhteisestä kävelylenkistä voi tehdä tavan, jolloin käy läpi päivän tai viikon aikana mieleen kertyneet asiat. Samalla saa kohotettua kuntoa mukavalla tavalla.

Pariskuntien kävelylenkit voivat olla koko parisuhteen parantava asia. Kävelemisen aikana keskustelee kumppaninsa kanssa, mikä saattaa kotona ollessa unohtua muiden tehtävien tai viihdykkeiden takia. Kun puhelimen jättää kotiin, voi kävelyn ohella tutkia omaa asuinympäristöä ja siellä tapahtuneita uudistuksia. Näkyykö ruoho jo talven jälkeen?

Yhdessä ulkoilevien ja liikuntaa harrastavien parien suhteet on todistettu tieteellisesti muita paremmiksi. Kävelylenkit voivat lähentää kumppanuksia ja parantaa yleistä hyvinvointia. Reippaan lenkin jälkeen on mainio olo ja tunnelmaa voi jatkaa esimerkiksi yhteisellä suihkusessiolla…