Kojelautakamera paljasti autohuollon törkeän huijauksen

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autokorjaamojen laskut saattavat toisinaan vaikuttaa epäilyttävän suurilta. Erään kanadalaismiehen epäilykset osoittautuivat todeksi hänen jätettyä Mercedes Benz -autonsa kojelautakameran päälle huollon ajaksi.

Daniel Sheikhan kertoo maksaneensa yli 700 dollaria 90 minuutin työstä. Videolta kuitenkin ilmeni, että Mercedez-jälleenmyyjän mekaanikot työskentelivät auton parissa vain 11 minuutin ajan, eivätkä edes huoltaneet vaihteita kuten heidän piti.

Korjaamon työntekijät käyttivät suuren osan työajasta viemällä Sheikhanin auton huviajelulle. Kojelautakameran video paljasti heidän muun muassa tilanneen jäätelöä autokaistalta. Sheikhanin mukaan mukitelineessä oli jäämiä jäätelöstä ja renkaan vanne rikkoutui työntekijöiden ajon aikana.

Video taltioitiin vuonna 2015. Sheikhan kertoo Jalopnik-sivustolle olleensa yhteydessä Kanadan Mercedez-Benzin kanssa asian tiimoilta. Hänen mukaansa käsittely ei kuitenkaan edennyt, ja mies päätti julkaista videon verkossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.