Kolmevuotias jäi hetkeksi yksin – värjäsi itsensä smurffiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia tapauksia, joissa lapset ovat olleet pahanteossa. Moni pienten lasten vanhempi voikin jo päätellä talossa vallitsevasta harvinaisesta hiljaisuudesta, että lapset ovat keksineet itselleen jotakin liian mielenkiintoista tekemistä.

Lontoossa äitinsä Julietten ja isänsä Steven kanssa asusteleva kolmevuotias Eve Lott oli keksinyt itselleen hyvin mielekästä puuhaa jäädessään hetkeksi kaitsematta. Kun vanhemmat olivat kääntäneet selkänsä tytölle viideksi minuutiksi, he olivat saaneet huomata, että tyttö oli siinä ajassa löytänyt kasvomaalit ja ehtinyt saamaan paljon tuhoa aikaan.

Vanhemmat järkyttyivät huomatessaan, että Eve oli värjännyt hänen kasvonsa ja kätensä tummansiniseksi. Steve ja Juliette olivat kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan saaneet tilanteessa hyvät naurut, koska tyttö oli ollut niin hupaisa näky. Värin peseminen oli kuitenkin vaatinut kaksi tuntia kestävän kylpemisen.