Beyonce kaatui lavalla siskonsa kanssa – video paljastaa miten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Beyonce halusi pitää huolen siitä, että hänen Coachella-esiintymisensä oli ikimuistoinen. Laulajan kerrottiin moninkertaistaneen hänen taustatanssijoidensa määrän sataan, minkä lisäksi hän toi lavalle monia vierailevia esiintyjiä.

Beyonce esiintyi Coachellassa ensimmäisen kerran lauantaina 14. huhtikuuta, ja konsertin suurin yllätys oli nähdä poptähden jo edesmennyt suosikkiyhtye Destiny’s Child jälleen koossa. Viime lauantaina 21. huhtikuuta fanit näkivät naisen toisen esiintymisen, jossa oli mukana myös hänen siskonsa Solange.

Kuukausia kestäneistä harjoittelujaksoista huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin on suunniteltu. Esityksen aikana Beyonce ja Solange tanssivat lavalla yhdessä ja Beyoncen oli määrä nostaa hänen siskonsa ilmaan. Beyonce kuitenkin epäonnistui nostossa, minkä vuoksi he kumpikin kaatuivat lavalla maahan. Naiset nousivat reippaasti ylös, nauroivat tilanteelle ja jatkoivat esitystä aivan kuin kaatuminen olisi kuulunut koreografiaan.