Kate Hudson esitteli raskausvatsansa bikineissä: ”Erilainen bikinivartalo tekeillä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi nousivat muun muassa Kuinka hukata kundi 10 päivässä ja Kultaakin kalliimpaa -elokuvat. Nainen eli vielä viime vuonna sinkkuna, mutta odottaa tällä hetkellä uudelle kihlatulleen jo lasta.

Kate Hudson ilmoitti hänen Instagram-kanavallaan viime kuussa, että hän on raskaana ja odottaa tyttöä. Nyt nainen julkaisi kuvan hänen paljaasta vauvavatsastaan ottaessaan aurinkoa. Kate Hudson kertoo kuvatekstissään, että hänellä on hieman poikkeavamman tyylinen bikinivartalo tekeillä.

Juuri 39 vuotta täyttäneellä naisella on edellisistä liitoistaan myös kaksi lasta, Ryder Robinson ja Bingham Hawn Bellamy. Uusin tulokas tulee olemaan kuitenkin Hudsonin ja hänen tuoreen poikaystävänsä Danny Fujikawan ensimmäinen yhteinen lapsi.