Kim Kardashian kiittää kunto-ohjaajaa bikinikuvalla – on nyt tyytyväinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit lomailivat viime viikolla Turks- ja Caicossaarilla. Kim ja Kourtney Kardashian julkaisivat matkan aikana monia upeita loma- ja bikinikuvia, joita naiset ovat pudotelleet sosiaaliseen mediaan vielä matkan jälkeenkin.

Kim Kardashian on ollut julkaisemissaan kuvissa todella upean näköinen esitellessään kuuluisaa tiimalasivartaloaan bikineissä. Nainen on kertonut lähes asuneensa kuluneen vuoden kuntosalilla, koska hän ei ole halunnut, että yksikään paparazzi onnistuu saamaan hänestä enää huonoa bikinikuvaa.

Viime vuonna 37-vuotiaasta Kim Kardashianista levisi sosiaalisessa mediassa paparazzien ottamia kuvia, joissa nainen ei ollut mielestään edustavimmillaan. Kuvissa nähtiin selluliittia, minkä vuoksi nainen päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja palkkasi henkilökohtaiseksi ohjaajakseen Melissa Alcantaran.

Alcantara laittoi Kimin ruokavalion täysin uuteen uskoon. Naiset treenasivat yhdessä aamuviideltä vähintään viisi kertaa viikossa, minkä ansiosta Kim onkin saanut nähdä näkyviä tuloksia vartalossaan. Yhdessä bikinikuvassaan Kim Kardashian kiittää Alcantaraa hulluista treeneistä, joita hän on pakottanut kaunottaren tekemään.

Morning 🌞

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Drip Drip💧

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Calabasas girl in Turks

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on