Cardi B twerkkasi Coachellassa – näytti miten tuli raskaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B saavutti hetkessä maailmanlaajuisen suosion hänen Bodak Yellow -nimisellä debyyttisinglellään. 25-vuotias tähti odottaa tällä hetkellä esikoistaan räppäri Offsetin kanssa, minkä vuoksi hän joutui perumaan myös Ruisrockin esiintymisen.

Cardi B on melkoinen persoona, joka ei pelkää puhua suutaan puhtaaksi. Nyt hän oli Coachellan ensimmäisen esiintymisensä jälkeen Ellen DeGeneresin vieraana ja kertoi, millaisia ajatuksia hänellä oli hänen esitykseensä kuuluvista tanssiliikkeistä.

Coachellassa Cardi B näytti faneilleen, että raskaus ei estä häntä nauttimasta esiintymisestä ja tanssimisesta. Cardi twerkkasi ja tanssi melko eroottisilla liikkeillä koko keikan ajan. Hän kommentoi Ellen DeGeneresille, että hän halusi vain näyttää faneilleen, että miten hänet on saatettu raskaaksi.