Demi Rose superseksikäs kadullakin – kuin lehtien palstoilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo yli 700.000 fanilla.

Demi Rose Mawby vietti juuri rentouttavaa lomaansa suomalaisillekin tutulla Kap Verdellä, jossa hän on nautti auringosta ja hiekkarannoista ystäviensä kanssa. Nyt kurvikas kaunotar kuvattiin Lontoossa juuri kun hän oli käynyt loman jälkeen kampaajalla hoitamassa hiukset auringon ottamisen jälkeen kuntoon.

Demi Rose oli melkoinen näky Lontoon kaduilla astellessaan ulos Inanch Hair Salon -kampaamosta. Naisella oli yllään seksikäs asu, jonka pieni toppi paljasti naisen timmin keskivartalon. Rento liituraidallinen alaosa antoi oikeutta naisen ruskettuneille säärille, jotka vilahtelivat hameen korkeista halkioista.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News