Helsinkiläisravintola kyllästyi töhrijään – korjasi samalla tyylikkäästi faktat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Graffittien, tagien ja muiden töhryjen tekijät ovat varsinkin kaupunkialueilla ikävä ja kallis ongelma. Vuosittain suomalaiset maksavat valtavia summia töhrijöiden suttausten siivoamisesta. Helsingissä sijaitseva suosittu karaokeravintola Wallis on nyt niin ikään joutunut tussitöhrijän kohteeksi.

Kuva: Wallis

Nyt verkossa leviävissä kuvissa nähdään Helsingin Katajanokalla sijaitsevan ravintolan kyltissä mielenosoituksellinen viesti, jonka mukaan julkkisravintoloitsija Sedu Koskisen pitäisi poistua ”Nokalta”. Mitä ilmeisimmin töhrijällä oli kuitenkin jäänyt ravintolan taustat tarkistamatta, ja ravintolan henkilökunta päätti korjata tilanteen tyylikkäästi.

– Arvoisa töhrijä, hymymyilethän nätisti, koska olet kamerassa. PS: Tiedoksesi myös, että emme ole SK-Ravintola, emmekä ole lähdössä Skattalta mihinkään, ravintola ilmoitti kylttiin liimaamassaan ilmoituksessa.