Jessica Simpson lähti yöpuvussa kaupungille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen nimeään kantavaa vaatemallistoa. Entinen realitytähti on tehnyt viime aikoina valtavasti rahaa rakentamallaan bisnesimperiumillaan, joten kukaan ei enää kyseenalaista hänen bisnesvaistojaan.

Eilen Jessica kuvattiin New Yorkissa asussa, joka muistutti lähinnä sitä että hän olisi suunnannut kaupungille yöpuvussaan. Yöpuvun päälle hän oli toki kietaissut Guccin sotilashenkisen takin.

37-vuotias kahden lapsen äiti Jessica Simpson kertoi taannoin Women’s Health -lehden haastattelussa, että hän on ankara itseään kohtaan ja ajattelee, että aina on jotakin parannettavaa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin oppinut rakastamaan vatsaansa, joka on kasvattanut sisällään kaksi lasta ja läpikäynyt melkoisen muutoksen viime vuosien aikana.

Splash
Splash
Splash