Äidit vastasivat Kate Middletonin kuviin: ”Tältä minä näytin 7 tuntia synnytyksen jälkeen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttua ja Walesin prinssi William sekä hänen herttuatarvaimonsa Kate Middleton saivat maanantaina kolmannen lapsensa. Prinssi William oli mukana synnytyksensä, joka sujui hyvin. Kate Middleton synnytti pikkuveljen neljävuotiaalle prinssi Georgelle ja kaksivuotiaalle prinsessa Charlottelle.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat pian, että uuden kuninkaallisen ensiesiintyminen sisälsi myös upean kunnianosoituksen Prinssi Williamin äidille, edesmenneelle Prinsessa Dianalle. Diana asteli kuvaajien eteen 17. syyskuuta 1984 vastasyntynyt Prinssi Harry sylissään lähes identtisessä asussa kuin Kate Middleton maanantaina. Muiden tuoreiden äitien huomio kiinnittyi kuitenkin aivan muuhun kuin Middletonin asuun.

Televisio- ja radiojuontaja Katy Hill julkaisi itsestään kuvan, jossa hänet nähdään synnytyksen jälkeen. Hill kirjoitti blogissaan, että on täysin epärealistista ajatella, että juuri synnyttäneet naiset olisivat valmiita lähtemään sairaalasta korkokengät ja sukkahousut jalassaan täydellisesti meikattuina vain tunteja synnytyksen jälkeen. Hill oli myös huolissaan herttuattaren hyvinvoinnista.

Useat äidit ovat osoittaneet sosiaalisessa mediassa miten pahoillaan he ovat siitä, että Kate Middletonilta vietiin kallisarvoiset ensimmäiset tunnit hänen vastasyntyneensä kanssa. Monet äidit ovat julkaisseet myös Instagramissa ja Twitterissä kuvia siitä miltä he itse näyttivät seitsemän tuntia synnytyksen jälkeen.

This!! #unrealisticexpectations #wtf #thataboutsumsitup

A post shared by Scarlett Widgeon (@scarlettjoyce3) on