Onko hän se oikea? Näistä merkeistä tiedät löytäneesi sielunkumppanisi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sielunkumppaninsa löytäneet ihmiset ovat saaneet elämänsä suurimman rakkauden lisäksi kaikkien aikojen parhaan kaverin. Toisilleen täydellisesti sopivat kumppanukset ovat kuin vakka ja kansi, paita ja peppu tai kahvi ja donitsi.

Nyt on lueteltu merkkejä, joista tietää löytäneensä vierelleen toisen puoliskonsa. Kun kumppani on oikea, pystyy hänen kanssaan kommunikoimaan pelkällä katseella. Tällöin toinen osapuoli pystyy myös lopettamaan oman kultansa aloittaman lauseen. Sielunkumppania on myös mahdotonta huijata, koska suhteessa on opittu tunnistamaan jokainenkin lauseen intonaatio ja äänenväre ilmeineen.

Kun mielitietty on paras mahdollinen, pystyy hänen ajatuksensa jo lähes ennakoimaan, mikä puolestaan helpottaa asioiden suunnittelua ja toteuttamista. Molempien rutiinit sulautuvat täydellisesti yhteen ja osapuolet haluavat elämältä samoja asioita. Olipa kyse seksistä, perhe-elämästä, vapaa-ajasta tai levosta, ovat kumppanukset useimmiten samalla viivalla.

Nämä pariskunnat myös tietävät, koska on sopiva hetki ottaa omaa aikaa. He voivat olla erossa toisistaan, vaikkakin oman kumppanin kanssa vietetty aika on aina mieluisinta. Unelmien parisuhteessa asiat soljuvat eteenpäin kuin luonnostaan ja toisen kanssa haluaa olla aidosti. Suhteessa on läheisyyttä ja lämpöä – juuri sopivasti molempien makuun.