Rihanna suunnittelee nyt alusvaatteita – mainos tihkuu seksiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna on aloitti viime syksynä yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Laulajan nimeä kantava meikkisarja on lanseerattiin etenkin sillä kulmalla, että tuotteiden valikoimasta löytyy todella runsaasti valinnanvaraa sekä vaalea- että tummaihoisille naisille.

Juuri 30 vuotta täyttänyt Rihanna onnistui tekemään meikkisarjastaan melkoisen menestyksen toimiessaan itse sen parhaimpana mainoskasvona. Nyt nainen on alkanut suunnittelemaan myös uusia alusvaatteita, jotka tulevat myyntiin jo toukokuussa.

Rihanna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään hieman esimakua tulevista alusvaatteista. Kuvassa Rihannalla on yllään seksikäs vaaleanpunainen body, jossa on upeita aukoilla tehtyjä yksityiskohtia. SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet tulevat myyntiin savagex.com -verkkosivuilla 11. toukokuuta.

X.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on