Skootterilla ajanut jäi rekan alle – uskomaton tuuri matkassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valvontakameroiden kuvaamien liikennevideoiden muodossa on voitu nähdä useita todella uskomattomia läheltä piti -tilanteita, joissa olisi voinut käydä helposti todella huonosti. Nyt videolla nähdään mies, joka pelastui rekan alle jäämisestä.

Valvontakameran kuvaamalla videolla nähdään miten kuorma-autolla ajanut kuski ei nähnyt hänen vierellään ajavaa skootteria ollessaan kääntymässä risteyksestä vasemmalle. Skootterikuski oli jatkamassa tieltä suoraan, minkä vuoksi hän jäi kääntyvän kuorma-auton alle.

Tilanne näyttää todella vaaralliselta kun kuorma-auto ajaa suoraan skootterikuskin yli. Skootteri jää kuorma-auton puskuriin kiinni, mutta mies ajautuu suuren ajoneuvon alle. Kuin ihmeen kaupalla mies onnistui välttämään kuorma-auton renkaat eikä litistynyt niiden alle. Videolla nähdään miten mies ryömii pysähtyneen rekan alta pois ja näyttää selvinneen pelkällä jalkaan tulleella vammalla.