Tony Hawkia ei tunnisteta – nainen ihmetteli skeittilautaa lentokoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimpiin skeittaajiin lukeutuvalla Tony Hawkilla on takanaan vuosikymmeniä kestänyt ura. Useimmat ihmiset tietävät kuka Tony Hawk on siitä huolimatta, että he eivät muuten tietäisi ammattiskeittareista mitään muuta.

Tony Hawk on melko tavanomaisen näköinen 49-vuotias mies, minkä vuoksi harva tunnistaa häntä julkisilla paikoilla. Tämän vuoksi Hawkilla on alkanut sattumaan hauskoja tapauksia, joissa samaa ikäluokkaa olevat ihmiset ovat ihmetelleet hänen rullalautaansa.

Tony Hawk kertoi hänen Twitter-kanavallaan hauskan tapauksen siitä kun nainen pyysi lentokoneessa Hawkia siirtämään hänen rullalautaansa hänen laukkunsa tieltä. Nainen yllättyi huomatessaan, että rullalauta on keski-ikäisen miehen.

Nainen oli kysynyt Hawkilta huvittuneena, että rullalautaileeko mies oikeasti, mihin Hawk oli vastannut myöntävästi. Tämän jälkeen nainen oli kysynyt, että onko mies siinä hyvä. Hawk oli vastannut: ”Joskus”, mikä oli saanut naisen nauramaan entisestään ennen kuin hän oli poistunut paikalta.