Charlize Theron lihotti rooliaan varten – palautumiseen meni puolitoista vuotta

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charlize Theron tunnetaan erittäin muuntautumiskykyisenä näyttelijänä. Tähden tuorein rooli on elokuvassa Tully, jota varten hän lihotti itseään yli 20 kilon verran. 4. toukokuuta ensi-iltansa saavassa Tully-elokuvassa Theron näyttelee kiireistä perheenäitiä.

Charlize Theron kertoo syöneensä miltei kellon ympäri roolia varten. Hän kulutti runsaasti eineksiä ja sokeria, ja laittoi jopa kellon herättämään keskellä yötä syödäkseen lisää. Theronin lapsetkin luulivat nopean lihomisen vuoksi, että äiti on raskaana.

Lihottamisen aikana painon säilyttäminen oli naiselle vaikeaa, mutta myös sen lopullinen pudottaminen osoittautui todelliseksi haasteeksi. Theron kertoi Entertainment Tonight -sivuston haastattelussa, että häneltä meni lähes puolitoista vuotta siihen, että hän sai normaalin painonsa takaisin.

Laihduttaminen oli naisen mukaan ollut yhtä helvettiä. 27-vuotiaana Monster-elokuvasta palautuminen oli tapahtunut nopeasti ja vaivattomasti, mutta 42-vuotiaana tilanne on täysin erilainen. Paino putoaa hitaasti ja sen eteen täytyy nähdä enemmän vaivaa.

https://www.instagram.com/p/BhxNKTwgqib/?hl=en&taken-by=charlizeafrica

Splash News
Splash News
Splash News