Ex-manageri haastoi Cardi B:n oikeuteen – vaatii 10 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B saavutti hetkessä maailmanlaajuisen suosion hänen Bodak Yellow -nimisellä debyyttisinglellään. 25-vuotias tähti odottaa tällä hetkellä esikoistaan räppäri Offsetin kanssa, minkä vuoksi hän joutui perumaan myös Ruisrockin esiintymisen.

Nyt nuoren naisräppärin entinen Shaft-nimeä käyttävä manageri on haastanut naisen oikeuteen ja vaatii häneltä 10 miljoonan dollarin korvauksia. Shaftin mukaan hänellä oli iso rooli Bodak Yellow -hitin julkaisemisessa ja Cardi B:n suosion kasvattamisessa, mutta hänet sivuutettiin kylmästi kun naisesta tuli tähti.

Shaft on Daily Mail -sivuston ylpeä kaikesta mitä hän ja Cardi B ovat saaneet yhdessä aikaan. Miehen mukaan hän onnistui luomaan Instagram-julkkiksesta megaluokan tähden. Mies on kuitenkin pettynyt siihen, että suosion kasvettua hänet jätettiin naisen tiimistä pois. Cardi B ei ole vielä kommentoinut asiaa.