Isä ja tytär ostivat uuden kiinteistön näkemättä sitä sisältä – loppusiivous oli jäänyt tekemättä?

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isä ja aikuinen tytär olivat yhdessä ostaneet kiinteistön, joka oli ollut vuokralla. He eivät olleet nähneet asuntoa sisältä lainkaan, minkä vuoksi he saivatkin kokea melkoisen yllätyksen astuessaan ensimmäistä kertaa asuntoon sisälle.

Kun isä ja tytär olivat menneet katsomaan asuntoa ensimmäisen kerran he saivat huomata, että vuokralla ollut asukas oli tuhonnut sen täysin. Miespuolinen asukas oli elänyt hyvin epähygienisesti roskan keskellä. Roskista päätellen miehelle oli maistunut sekä olut, television katseleminen että seksinuken seura.

Vuokralainen oli muuttaessaan jättänyt jälkeensä vain läjäpäin tyhjiä oluttölkkejä ja puhallettavan seksinuken pakkaukset. Hän oli kuitenkin ottanut itse nuken mukaansa ja television muuttaessaan asunnosta pois.