Jymy-yllätys! ABBA tekee odottamattoman paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanhistorian suosituimpiin yhtyeisiin lukeutunut ruotsalainen ABBA on yllättänyt täysin faninsa, sillä se on nyt kertonut tekevänsä paluun. Tähän saakka yhtye on kertonut, ettei mikään rahasumma saa sitä tekemään paluuta. Nyt se on kuitenkin tapahtumassa 35 vuoden jälkeen.

Esiintymisten ohella tiedossa on myös kokonaan uusia kappaleita. ABBA ilmoitti Instagram-tilillään nauhoittaneensa studiossa kaksi uutta kappaletta. Niistä toinen, I Still Have Faith In You, tulee saamaan ensiesityksensä NBC ja BBC -kanavien televisio-ohjelmassa joulukuussa.

– Me kaikki neljä tunsimme, että olisi hauskaa yhdistää jälleen voimamme ja vierailla studiossa 35 vuoden tauon jälkeen, tiedotteessa luki.

– Tuntui kuin aika olisi seisahtanut ja olisimme olleet poissa vain lyhyen loman ajan. Kokemus oli aivan riemastuttava!, tiedote jatkui.

ABBA työstää parhaillaan myös Avatar Tour -kiertueprojektia. Siinä popyhtye tulee kiertämään maailman esiintymislavoja heidän 1970-luvun ilmeen pohjalta tehtyinä hologrammiversioina.

 

❤️

A post shared by @ abbaofficial on