Koira oli nukahtaa kanootin nokassa – ihastuttava video viraaliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat sitä kun ne saavat olla mukana omistajiensa harrastuksissa ja apuna kaikissa arjen askareissa. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa koira on päässyt mukaan kanoottiretkelle.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa koira nautiskelee kanoottiretkestä omistajansa kanssa. Nainen on kuvannut koiraansa videolle huomattuaan miten rentoutuneena koira keinuu kanootin nokassa ja on lähellä jopa nukahtamista.

Omistaja on onnistunut tallentamaan huvittavan tilanteen, jossa koira on nukahtaa nautiskellessaan auringon paisteesta kanootin kyydissä. Koiran silmät alkavat vähitellen painumaan kiinni, minkä jälkeen koira horjahtaa sivulle päin. Onneksi koira kuitenkin herää juuri ennen veteen putoamista ja pysyy kanootin kyydissä.